NECİP FAZIL KISAKÜREK ANAOKULU

Vizyon: Güçlü kurumsal kimlik ve kültüre sahip, Eğitim alanındaki yenilikleri yakından izleyen ve etkili olarak uygulayan, Toplumsal sorumluluklarını yerine getiren ,çocuklarla beraber aile eğitimine özen gösteren, Öğrenci, aile ve çalışan memnuniyetini en üst düzeye çıkaran bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: İlçemizin ilk ve tek anaokulu olarak insan sevgisini esas alan bir anlayışla,okulunu seven,paylaşmayı bilen,sorunları uygun yöntem ve tekniklerle çözebilen,karar veren,öğrenmeyi bilen,sorumluluk,hoşgörü,yardımlaşma,dayanışma duygusu gelişmiş,mutlu,güvenli,sağlıklı,başarılı çocuklar yetiştirerek okul öncesi eğitimi gün geçtikçe daha nitelikli kılmak için varız.

Başarılar:

Isınma: DOĞAL GAZ
Servis Bilgisi: ÖĞRENCİ SERVİSİ YOKTUR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://necipfazilkisakurekanaokulu.meb.k12.tr

Adres - İnönü Mahallesi, Çoruhlu Sokak Karapürçek / SAKARYA

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Karapürçek´in merkezinde yer almaktadır.

Adres - İnönü Mahallesi, Çoruhlu Sokak Karapürçek / SAKARYA

Ulaşım İl merkezi ve komşu ilçe olan Akyazı´ya 10 dakika aralıklarla otobüs kalkmaktadır.Ulaşımda sıkıntı yaşanmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup,İlimiz merkezine uzaklığı 24 km olup yaklaşık 35 dakikalık mesafededir.